Het eerste geboortekaartje van 2011

8 januari 2011

Tradities zijn er om in ere te houden…

Twee jaar geleden realiseerden we reeds het eerste geboortekaartje met foto voor de familie Engels-Vandekerkhove. Wij waren zeer verheugd dat voor de geboorte van hun tweede babytje, ze terug beroep deden op onze expertise.
Gisteren mocht ‘grote zus’ dan eindelijk poseren met haar kersverse zusje Babeau. Tijdens de babyshoot in de materniteit installeerden onze kleine modellen zich knusjes op het grote bed van mama. Mijn vrouw Ludwine zorgde voor het goede verloop van de fotoreportage en hield Loanne goed bij de les. Het moet gezegd, ‘een dikke duim’ voor Loanne.
Na de fotosessie had ze wel meer oog voor haar babypop en poppenwagen uit de speelhoek.

Voorzijde geboortekaartje

Haal meer uit uw babyreportage in de materniteit…

Na de gezamelijke foto’s, mocht kleine Babeau dan even alleen op de foto. Binnen een drietal weken komen mama en papa de mooiste foto’s uitkiezen voor een babyportfolio en naamkaders voor peter en meter.
U kan voorbeelden van verschillende portfolios en naamkaders bekijken op onze website in de rubriek, geschenkideeën.
De babyfoto’s van de materniteitshoot worden op deze manier niet enkel gebruikt voor het geboortekaartje. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

Achterzijde geboortekaartje


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 8 januari 2011 om 17:01 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Het eerste geboortekaartje van 2011”

  1. John, Sylvie en Loanne schreef:

    Beste Patrick en Ludwine,
    Zoals reeds vermeld in jullie blog realiseerden jullie reeds het eerste geboortekaartje. Het was voor ons dan ook evident jullie terug te contacteren bij de geboorte van onze tweede spruit Babeau. Wanneer jullie perfect werk afleveren wordt het voor ons vanzelfsprekend om dan ook voor alles wat met fotografie te maken heeft jullie te consulteren. Zo deden we laatst ook nog een fotoreportage voor Loanne met opnieuw bloedmooie foto´s . Ook de tweede kaart is weer een prachtstukje waarvoor onze dank. De reacties op de materniteit van onze familieleden zijn ronduit lovend. Zowel over jullie werk als over onze ster, BABEAU. Bedankt


Schrijf een reactie