Update geboortekaartjes

7 januari 2011

Grote broer stelt zijn zusje voor.

Door de eindejaarsdrukte in onze fotostudio hebben we vorige maand geen nieuwe geboortekaartjes met foto kunnen voorstellen. Fauke werd nog net in november geboren. Tijdens de babyshoot in de materniteit was Mauro zo trots als een gieter dat hij zijn pasgeboren zusje kon vasthouden. Mama Vanessa was in de wolken met de babyfoto van haar pasgeboren babytje. Opmerkelijk, Fauke hield haar oogjes open tijdens de fotoreportage.

Drieluik geboortekaartje

De familie De Bouvere-Crombez hield eraan om zowel grote broer als Frauke op het geboortekaartje te plaatsen. Zo viel hun keuze  onmiddellijk op het drieluik dat in gesloten vorm 10x20cm meet en probleemloos in een standaard enveloppe kan verstuurd worden. Voordeel in opengevouwen vorm staat het geboortekaartje met foto zelfstandig. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 7 januari 2011 om 16:31 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie