Communie 2011

5 januari 2011

In avant-premiere onze communiefotografie voor 2011…

Laat u onderdompelen in de communiefotografie van fotograaf Patrick. U kiest samen met uw communicant voor een studio- of buitenopname, ontdek de vele mogelijkheden in onderstaande video.

Voorbereidingen communiefeest

Naar jaarlijkse gewoonte neemt de communiekoorts toe bij het begin van het nieuwe jaar. De voorbereidingen voor het communie- of lentefeest van uw zoon of dochter gaan traditioneel van start met de zoektocht naar de geschikte outfit.
Eenmaal deze kaap genomen komt communiefotograaf Patrick in zicht.
Patrick zijn communiefoto’s laten uw eerste of plechtige communicant schitteren. Kies samen met uw communicant, uit onze collectie communiekaartjes, het ontwerp dat u het meest aanspreekt. Maak nu reeds een afspraak, wellicht moeten er ook nog uitnodigingen en menu’s voor het communiefeest gemaakt worden.
© Fotograaf Patrick De Clercq/communiefotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 5 januari 2011 om 19:56 in de categorie Communie/Lentefeest. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie