Pas geboren babyfotografie

4 januari 2011

Babyfoto’s een verhaal apart…

Reeds jarenlang specialiseren wij ons in babyfotografie.  Het fotograferen van pas geboren babytjes neemt een heel speciale plaats in binnen onze fotografie. Wij zijn steeds op zoek, naar nieuwe invalshoeken. Samen met mijn vrouw Ludwine wil ik weg, van de plat getreden paden. Foto’s van pas geboren baby’s moeten rust en tederheid uitstralen. Onze babyfoto’s moeten een grote aaibaarheidsfactor hebben.

Constante zoektocht…

Het gebruik van op maat gemaakte accessoires en decors is hier absoluut niet vreemd aan. Iedere keer opnieuw worden nieuwe baby-ideeën uitgewerkt, aangepast en verfijnd, met als enige doel, de ultieme babyfoto van uw oogappel. De inrichting van onze fotostudio is dan ook volledig afgesteld op het welzijn van onze super kleine babymodellen. Samen met mama en papa worden ze met de beste zorgen en geduld omringd. ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 4 januari 2011 om 19:28 in de categorie Newborn. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Pas geboren babyfotografie”

 1. claudia berlijn schreef:

  Wat een fantastische foto! en die muts vinden we ook helemaal te gek. wat zijn je prijzen voor dit soort foto’s?
  en waar zouden we deze muts vandaan kunnen halen? want die vinden we echt fantastisch.

  ik hoor het graag,

  mvg claudia berlijn
  0628416274


Schrijf een reactie