Nina met grote broer op haar geboortekaartje

20 november 2010

Het loopt niet altijd van een leien dakje…

Het plan was om Nina samen met grote broer te fotograferen in de materniteit. Bij onze aankomst bleek onmiddellijk, dat Liam het niet begrepen had op een fotoshoot met zijn kliene zus. Na kort overleg besloten we om eerst de babyreportage van Nina af te werken. Grote broer raakte op deze manier een beetje betrokken bij de fotocapriolen van zijn zusje. Uiteindelijk slaagden we erin om Liam samen met Nina in positie te brengen. Het moet gezegd mama en papa hebben het onderste uit de kan gehaald om hun beide kindjes mooi op de foto te krijgen. Uiteindelijk mocht het resultaat er toch wel zijn. Een “dikke duim” voor iedereen! Het motto “de aanhouder wint” was hier zeker van toepassing! Kinderfotografie is geen routineklus, iedere kindershoot is opnieuw een uitdaging voor ons… ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes

Populaire doopsuikerboxen…

De familie Serroen-Decottignies hun oog viel op onze doopsuikerboxjes met foto van hun pasgeboren babytje. Voor de presentatie kozen ze voor een houten meubelstukje in de vorm van een beertje. Zoals u kan zien werden de doopsuikerlabels aangepast aan de vormgeving van hun geboortekaartje met foto. ©Fotograaf Patrick De Clercq/doopsuiker


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 20 november 2010 om 18:40 in de categorie Geboortekaartjes, Geboortesuiker. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie