Samen met grote broer en zus…

13 november 2010

Babyreportage van Lyo

Kleine broer Lyo was net 1 maand oud toen hij samen met zijn broer en zus poseerde in onze fotostudio. Lyo was het eerst aan de beurt. Onder het goedkeurend oog van de volledige familie kweet hij zich als een echt fotomodel van zijn taak. Na een korte rustpauze was het de beurt aan zijn broer en zus. Fier als een gieter poseerden ze met hun kersverse broertje. Enkele dagen nadien kon de familie Lorthioir hun mooiste baby- en kinderfoto’s uitkiezen. ©Fotograaf Patrick De Clercq/ kinderfotografie

Reacties van de ouders

We zijn heel tevreden met de prachtige foto’s die u maakte, het oogt prachtig in huis.
Nog eens bedankt voor het mooie werk!

Met vriendelijke groeten
Lorthioir Lyo, Noa, Alexia, Mickael en Céline


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 13 november 2010 om 17:01 in de categorie Baby, Familie/Gezin, Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie