Een wereldkind

29 oktober 2010

Een nieuwe wereldburger, geboren uit 2 continenten…

Jakob kwam deze morgen om 7u58 ter wereld. Mama Sofie is Belgisch, papa Abdelkader is Egyptisch, samen kozen ze voor een geboortekaartje met foto van babyfotograaf Patrick. De babyopnamen in de materniteit verliepen vlekkeloos. Jakob sliep rustig verder tijdens de babyshoot.

Ya’cub –  Jakob in het Egyptisch – ligt zalig in de linkse hand van papa en de rechtse hand van mama. Mijn vrouw Ludwine neemt alle zorgen voor de baby en de styling op zich.  Zo kan ik me concentreren op het licht en het beeld dat we voor ogen hebben. In totaal waren we met 4 bij de realisatie van deze babyfoto van kleine Jakob.

De voorzijde is gereserveerd voor de eerste ‘gezinsfoto’ met mama en papa, met Jacob in de hoofdrol. De achterzijde werd voorbehouden voor de aankondiging. © Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 29 oktober 2010 om 18:30 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie