Geboortekaartje van Thomas

26 oktober 2010

Enkel weken geleden…

Werd Thomas geboren. Mama en papa hadden vrij snel hun keuze gemaakt uit de collectie geboortekaartjes met foto van fotograaf Patrick. Hun voorkeur ging uit naar het nieuwe ‘bureaukalender’-model. Bij dit geboortekaartje wordt de voorzijde voorbehouden voor het pasgeboren babytje. Op de achterzijde komt de tekst eventueel gecombineerd met een babyfoto. De eerste ontwerpversie werd lichtjes aangepast naar de wensen van de ouders. Het tweede ontwerp was een voltreffer… Het ontwerp van het babyborrelkaartje sluit nauw aan bij het ontwerp van Thoma’s geboortekaartje.

Bij onze aankomst in de materniteit trok Thomas zijn oogjes open. Hij hield ze open tijdens de volledige babyreportage in de materniteit. Dit is eerder uitzondering dan regel. Enkele familieleden genoten met volle teugen van de babyshoot. Al snel hadden wij er een stel helpende handen bij, waarvoor dank. ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 26 oktober 2010 om 20:01 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie