Schilderkunsten van grote broer

9 oktober 2010

Geboortekaartje met grote broer

Drie jaar geleden ontwierp fotograaf Patrick voor de familie Cordonnier-De Bleeckere een origineel geboortekaartje met foto. Voor het geboortekaartje van hun 2de babytje hadden mama en papa voor hun oudste zoontje Guillaume een prominente rol in gedachten. Hij mocht de naam van zijn zusje op de zwangere buik van mama schilderen. De mooiste ‘schilderfoto’ werd gereserveerd voor het linkerluik van het geboortekaartje. Het middenluik werd voorbehouden voor de tekst. Op het rechterluik kan u hun pasgeboren babytje Mauritse bewonderen. De babyshoot in de materniteit verliep vlekkeloos…

Aangepaste doopsuikerlabels

Het ontwerp van de doopsuikerlabels werd mooi aangepast aan de look en feel van het geboortekaartje van Mauritse. Hierbij werd gekozen voor plexikubussen waarbij in het deksel een foto van de pasgeboren baby wordt gemonteerd. Ieder doopsuikerlabel wordt gepersonaliseerd met de naam en geboortedatum van de baby.

Fotograaf Patrick en doopsuiker Exclusief uit Zingem zorgen voor een perfecte afwerking en service. Zo kunnen de kaartjes en de doopsuiker op één adres worden afgehaald. Of wel in Deerlijk of Zingem, de locatie dichtst bij de materniteit. © Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 9 oktober 2010 om 17:03 in de categorie Geboortekaartjes, Geboortesuiker. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie