Zwangerschapsfotografie en geboortekaartjes

2 oktober 2010

Samen zwanger..

Enkele weken geleden fotografeerde fotograaf Patrick, in zijn studio, de zwangerschapsreportage van de fam. Vercouillie-D’haene. Naast verschillende gezinsfoto’s werden ook individuele zwangerschapsfoto’s met mama en papa gemaakt. Beide grote dochters poseerden maar graag samen met hun hoogzwangere mama… Tijdens onze volgende afspraak koos de familie unaniem voor de ‘zwangere gezinsfoto‘ voor op het geboortekaartje met foto.

Deze morgen werden de eerste babyfoto’s van Mathis gemaakt in de materniteit. Het complete gezin keek vertederd toe hoe hun kersverse zoontje/broertje het er voortreffelijk van afbracht. ┬ę Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 2 oktober 2010 om 17:16 in de categorie Geboortekaartjes, zwangerschap. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie