Geboortekaartje met foto van een tweeling

28 september 2010

Met grote zorg…

Deze middag hebben we de tweeling Ethan en Emilia gefotografeerd in de materniteit. Na overleg met de kinderarts en de verpleegkundigen mochten beide schatjes even uit de couveuse. Onder het waakzame oog van de supertrotse mama en papa beleefden Ethan en  zijn nog kleinere zusje Emilia hun eerste babyshoot! De temperatuur in de kamer benaderde die van een sauna, dit om te verhinderen dat de tweeling te snel zou afkoelen. Babyfotografie van een pasgeboren tweeling blijft een bijzondere foto-opdracht, waarbij altijd zeer snel en doeltreffend moet gefotografeerd worden.

De familie Speleers-Lasri koos voor hun geboortekaartje met foto voor een drieluik met op het eerste luik een kinderfoto van hun 2 oudste kinderen. De binnenzijde wordt ingepalmd door hun pas geboren tweeling. Op het rechterluik nog een leuk detail van de 4 voetjes. Het tweede luik en het uiterst rechtse werden voorbehouden voor het plaatsen van tekst.

Ontwerp doopsuiker en geboortekaartje op elkaar afgesteld

Voor het doopsuiker ontwierp babyfotograaf Patrick een drieluikkader. Ieder drieluik wordt opgevuld met 9 kunststofdoosjes. In het deksel wordt de mooiste babyfoto van de pasgeboren tweeling gemonteerd. Het ontwerp wordt afgewerkt met de namen en de geboortedatum. De kader kan steeds nagevuld worden met nieuwe doopsuikerdoosjes. Nadien wordt de babykader met de verschillende babyfoto’s van de tweeling een ‘eye-catcher’ in uw interieur.

De bedoeling is dat steeds opnieuw de foto’s van uw baby te voorzijn komen. U kan kiezen hoever u iedere keer opnieuw alle openingen bijvult. U kan ook een aantal doosjes los bij of op de kader plaatsen, aan u de keuze…


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 28 september 2010 om 19:42 in de categorie Geboortekaartjes, Geboortesuiker. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie