Sleeping beauty…

25 september 2010

Ssst, uw baby wordt gefotografeert…

Babyfotografie vraagt veel geduld en doorzicht van beide partijen, zowel van het babymodel als van de fotograaf. Het wordt wel een stuk eenvoudiger voor babyfotograaf Patrick wanneer zijn model tijdens de fotoshoot gewoon rustig verder slaapt. Bo verroerde geen vin, slechts sporadisch opende ze haar oogjes om de situatie eventjes te overzien.

Maak tijdig een afspraak…

Vele ouders vragen ons tijdens de zwangerschap, wanneer ze een afspraak moeten maken. Wenst u uw babytje te laten fotograferen tijdens zijn eerste levensmaand, dan kan u reeds een afspraak maken onmiddellijk na de bevalling. U kan ook vragen dat wij u contacteren enkele dagen na uw bevalling. © Fotograaf Patrick De Clercq/Babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 25 september 2010 om 07:00 in de categorie Newborn. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie