Avant premiere beurs ‘Babydays’

17 september 2010

Bezoek ons op Babydays

Zaterdag 18 en 19 september neemt babyfotograaf Patrick en zijn team deel aan de babybeurs in Flanders Expo in Gent. De beurs is toegankelijk voor het grote publiek vanaf 10 tot 18u. De beurs richt zich vooral op toekomstige mama’s en papa’s en ouders met kleine kinderen. Alle praktische info kan u vinden op de website van Babydays.

Babyfotografie en geboortekaartjes met foto in de spotlights

Kom onze allernieuwste geboortekaartjes met foto bewonderen. Laat u meevoeren in de wonderlijke wereld van onze babyfotografie en geniet van de schattige glimlachjes, van onze allerkleinste modellen. Daarnaast besteden we ruim aandacht aan zwangerschapsfotografie. Kinderfotografie is nog steeds ons stokpaardje, breng ons een bezoek en ontdek onze nieuwe digitale fotomontages en concepten.

Fotograaf Patrick deelt de stand met doopsuiker Exclusief. Synoniem voor origineel en kwalitatief hoogstaand doopsuiker. Kom de nieuwste tendensen voor het najaar en winter ontdekken en maak van het geboortefeest van uw babytje een onvergetelijk feest!


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 17 september 2010 om 19:47 in de categorie Evenementen, Nieuws. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie