Roan zag vandaag het levenslicht

16 september 2010

Nieuw geboortekaartje, type vouwkaart

Papa Brecht en mama Isa zijn zot van beesten! Tijdens de zwangerschapsreportage mocht hun hond, een superlieve boxer, niet ontbreken op het geboortekaartje met foto van Roan. De kersverse ouders kozen voor een nieuw ontwerp, dat zelfstandig rechtop kan staan. Het geboortekaartje wordt gevouwen geleverd. Wanneer het kaartje uit de envelop wordt gehaald plooit het automatisch open als een bureaukalender. U kan het kaartje zowel met de babyfoto’s als met de tekstzijde vooraan plaatsen, aan u de keuze!

Zwangerschapsfotografie, een uniek fotomoment

Het beste moment tijdens uw zwangerschap voor een fotoshoot is vanaf 7,5 maanden. Uw buikje staat mooi bol en u voelt zich nog comfortabel. Natuurlijk hoe langer u kan wachten hoe boller uw buikje wordt, maar al snel nemen de ongemakken ook snel toe. Vorige week maakte fotograaf Patrick nog prachtige zwangerschapsfoto van een hoogzwangere mama die binnen enkele dagen moet bevallen. U kan uw zwangerschapsfoto’s evengoed gebruiken bij het ontwerp van uw geboortekaartje met foto, of ze voorbehouden voor u en uw man.

Bijpassende doopsuiker

Een sober zwart/wit geboortekaartje met foto als van Roan, vraagt om stijlvolle doopsuiker. Witte lederen doosjes – retromodel- met een grijze strik afgewisseld met wit lederen kubusjes sluiten nauw aan bij het ontwerp van het geboortekaartje. Glazen flesjes afgevuld met badschuim zorgen voor een mooie afwisseling. De naam van uw pasgeboren babytje wordt gratis op alle doopsuiker accessoires gedrukt. Een zeer ruime keuze aan doopsuiker en suikerbonen vindt u bij onze partner, doopsuiker Exclusief. Uw geboortekaartjes en doopsuiker zijn op hetzelfde tijdstip klaar en kunnen bij fotograaf Patrick afgehaald worden na de geboorte van uw spruit.

Compact presentatiestuk voor uw doopsuiker.

Uw gastenkamer in de materniteit is vaak te klein om alle bezoekers comfortabel te ontvangen. Iedereen wil er natuurlijk als eerst bij zijn om uw kleine spruit te bewonderen. Onze nieuwe presentatietukken voor uw doopsuiker komen volledig tegemoet aan de beperkte ruimte in de materniteit. Hierbij een verticaal presentatie dat een verwaarloosbaar oppervlakte in beslag neemt.  Niettegenstaande de beperkte grondoppervlakte kan u er een ruim assortiment van uw doopsuiker op kwijt. ©Fotograaf Patrick /geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 16 september 2010 om 20:31 in de categorie Geboortekaartjes, Geboortesuiker. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie