Welkom Tayco

15 september 2010

Een lange zoektocht…

De familie Van der Vloedt-De Man uit Oostakker had er een lange zoektocht op zitten naar hun ideale geboortekaartje. Uiteindelijk ontdekten ze de website van fotograaf Patrick met zijn collectie geboortekaartjes. Ons eerste contact verliep via de faq/prijzen pagina, hierin kan u volledig vrijblijvend een infopakket met prijslijst aanvragen. Snel daarna werd de fotoshoot voor de kinderfotografie van hun 2 oudste kindjes ingeplant. De voorkeur van de hele familie ging uit naar een drieluik met Dario en Xyana in de hoofdrol.

Snelle service…

Bij dit type van geboortekaartje hoeft u bij de geboorte van uw babytje enkel nog de ontbrekende gegevens door te geven. Fotograaf Patrick en zijn team starten dan onmiddellijk de productie op. Enkele uurtjes na de geboorte kunnen de kaartjes opgehaald worden. Babyfotograaf Patrick wenst Tayco een behouden vaart… ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 15 september 2010 om 19:42 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie