Eenvoudig mooi…

10 september 2010

Kinderfotografie in al zijn eenvoud

Patrick houdt van kinderfotografie zonder franjes. Ina was een beetje bedeesd toen ze bij ons in de fotostudio kwam. Samen met mijn vrouw Ludwine, hadden mama en papa een paar leuke kledingwissels voorzien. Helemaal op het einde van de fotoshoot poseerde Ina in haar witte slip. De combinatie van het zachte licht, het lichte decor en haar weemoedige blik bekoorden Patrick en Ludwine onmiddellijk. Dit is zeker één van onze favoriete kinderfoto’s van dit jaar!

Kledingadvies van uw kinderfotograaf

Bij boeking van een kinderportret vragen ouders ons vaak naar kledingadvies. Vermijdt zoveel mogelijk drukke outfits. Felle kleurtjes mogen gerust maar zonder opzichtige tekeningen. Bij twijfel breng gerust een aantal outfits mee, dan maakt Ludwine samen met u de juiste keuzes.  ©Fotograaf Patrick De Clercq/kinderfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 10 september 2010 om 19:45 in de categorie Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Eenvoudig mooi…”

  1. Anne schreef:

    Dit is een heel mooie foto!!!


Schrijf een reactie