Bedankingskaartje met foto van uw baby

9 september 2010

Stuur een fijne attentie

Stuur een gepersonaliseerde bedankingskaartje met uw babytje in de hoofdrol. Een leuke manier om iedereen persoonlijk te bedanken voor de fijne attenties met de geboorte van uw baby. Deze kaartjes bestaan in 2 verschillende uitvoeringen, een enkele kaart of dubbele kaart.
Maak zo snel mogelijk een afspraak met babyfotograaf Patrick voor een fotoshoot van uw baby. Kies zelf de mooiste foto van uw baby, daarna ontwerp Patrick een origineel bedankingskaartje. Het ontwerp kan perfect aansluiten bij het geboortekaartje en/of uw doopsuikers.

Info babyfotografie

Voor al uw vragen over onze babyfotografie, raadpleeg onze pagina faq/prijzen. Op deze pagina vindt u antwoorden op veel gestelde vragen en een invulformulier voor onze prijslijst van onze babyfotografie. Heeft u nog bijkomende vragen, aarzel niet en contacteer ons telefonisch: 056 70 17 89. ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 9 september 2010 om 19:36 in de categorie Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie