Fotograaf Patrick komt naar u toe

8 september 2010

Babybeurs Gent

Breng ons een bezoek op zaterdag 18 en zondag 19 september op de babybeurs, “Baby Days” in Flanders Expo in Gent. Kom rustig onze nieuwe collectie geboortekaartjes met foto en zwangerschapsfotografie bekijken. Laat u inspireren door onze babyfotografie en kinderfotografie. Babyfotograaf Patrick en zijn team zullen persoonlijk aanwezig zijn en graag voor u de nodige tijd vrijmaken. Iedere bezoeker aan onze stand ontvangt een exclusieve kortingsbon.
Wij delen dit jaar opnieuw onze beursstand met doopsuiker Exclusief. Cindy en Marc zullen u van de allernieuwste trends in suikerbonen en doopsuiker laten genieten. Twee speciaalzaken, kinderfotograaf Patrick met zijn geboortekaartjes met foto en Cindy’s doopsuiker, uw garantie voor een kwalitatief hoogstaand geboortefeest.


Dit bericht is geplaatst op woensdag 8 september 2010 om 19:18 in de categorie Evenementen, Nieuws, zwangerschap. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie