Familiefotografie

7 september 2010

Met het hele gezin op de foto

Enkele maanden geleden maakten we de communiefoto’s van Margot. De familie Mestdagh had de smaak te pakken en maakte een afspraak voor een gezinsfoto. Het was een plezant weerzien in onze fotostudio. Bij het uizoeken van de beste groepsfoto opteerde de familie unaniem voor onderstaand witzwart familieportret. Gemonteerd op een forex paneel van 10 mm, inclusief een onzichtbaar aluminium ophangsysteem wordt dit een ey-catcher in hun interieur. ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/familiefotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 7 september 2010 om 19:58 in de categorie Familie/Gezin. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie