Babyfotografie voor een buurmeisje

29 juli 2010

Leuk terugzien, na al die jaren…

Dagelijks worden telefonisch reservaties gemaakt voor diverse babyshoots in onze fotostudio. Een jonge mama kwam samen met haar zoontje, Ilyandro, op de afgesproken dag en uur. Ik had geen vermoeden dat het jongste dochtertje, van de overburen, van mijn ouderlijke thuis, voor mij stond, met een wolk van een babytje. Ze viel onmiddellijk met de deur in huis en maakte de groetjes over van haar ouders. Mijn verbazing was groot, want ik herinner me de mama enkel nog als kleine peuter…

Tijdens de babyreportage concentreerden we ons volledig op de goedlachse Ilyandro. Nadien haalden we nog herinneringen op uit lang vervlogen tijden. Hierbij een kleine greep uit de favoriete kinderfoto’s van Ilyandro. ┬ę Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie

babyfotografie Ilyandrobabyfotografie Ilyandro


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 29 juli 2010 om 17:28 in de categorie Baby. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie