Het leven is eindig…

28 juli 2010

portretfoto René VanhauteEerbetoon aan een goed mens…

Dinsdag jongstleden namen we afscheid van René, de vader van mijn vrouw Ludwine. Ik hou veel goede herinneringen over aan mijn schoonvader. Een levensgenieter pure sang!

Zijn grootste hobby, op tijd en stond een kaartje leggen met familie en vrienden. Toen hij nog in zijn huisje woonde onderhield hij voor vrouw en kinderen een moestuintje, de winterprei en het witlof uit volle grond waren legendarisch. Iedere wielerwedstrijd en voetbalmatch werd nauwgezet gevolgd op tv.  Nadien werden de prestaties van de vedetten voorzien van een sappig commentaar van René…

Hij leerde me de kleine dingen in het leven te waarderen, op tijd en stond een ‘potje bier’ of een ‘dreupelke’ hoorden daarbij… Bij René en Maria vond ik ook de liefde van mijn leven, waarvoor eeuwig dank! Het ga je goed en vergeet niet van op tijd en stond een ‘Hertekamp’ te drinken.

Het ga je goed!!


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 28 juli 2010 om 20:38 in de categorie Familie/Gezin. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie