Geboortekaartje van Louise

28 juli 2010

Iets vroeger dan voorzien…

Louise kwam ongeveer 14 dagen te vroeg.  Na het ‘verlossende’ telefoontje van de fiere papa, snelde babyfotograaf Patrick en Ludwine naar de materniteit van Waregem. Bij aankomst bleek Louise op bezoek bij de kinderarts. Na enige tijd kwam ze samen met haar papa terug op de kamer, met het allerleukste nieuws, dat alles in orde was. Patrick had van hun afwezigheid gebruik gemaakt om de studioset voor de babyfotografie van Louise reeds op te stellen.

geboortekaartje van Louise

Veilig in de handen van papa…

Papa Geoffrey poseerde met zijn dochtertje voor de achterzijde van het geboortekaartje met foto. Een vertederend beeld, Louise geborgen in de handen van haar papa. Babyfotografie op zijn best. Mama volgde alles vanop haar kraambed. Ze had woorden van lof voor papa, maar de allerliefste sussende woordjes waren voor dochterlief. © Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

geboortekaartje met foto van Louise


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 28 juli 2010 om 19:30 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie