Babytjes worden groot

23 juli 2010

Tijdloze kinderfoto’s

Wat maakt kinderfotografie bestendig tegen de tand des tijds?
Kinderfotograaf Patrick gebruikt zo weinig mogelijk accessoires. Natuurlijk kunnen kleine kinderen niet zo maar stil zitten. Als er  speelgoed gebruikt wordt tijdens een babyshoot vermijdt Patrick zeker “plastieken” speelgoed. De voorkeur van Patrick gaat uit naar houten speelgoed. Hou de kledij van uw babytje ook zo eenvoudig mogelijk. Natuurlijk kan er tegen deze regels “gezondigd” worden. Dit gebeurt meestal wanneer u een bepaald effect voor ogen heeft…

kinderfoto Fraukje01kinderfoto Fraukje02

Fraukje 9 maanden ouder

Negen maanden geleden realiseerde babyfotograaf Patrick het geboortekaartje met foto van Fraukje. Het was een blij weerzien in onze fotostudio. Bovenstaande kinderfoto’s van Fraukje zijn een duidelijk voorbeeld van tijdloze kinderfotografie. Beide babyfoto’s kunnen moeilijk gedateerd worden, aangezien er op de foto’s geen referentiepunten aanwezig zijn. Kinderfotografie als muurdecoratie houdt op deze manier aanzienlijk langer zijn excentrieke waarde. ©Fotograaf Patrick De Clercq/kinderfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 23 juli 2010 om 20:00 in de categorie Baby. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie