Huwelijksreportage van Dieter en Sophie

22 juli 2010

Digitaal huwelijksalbum op maat.

Dieter en Sophie mochten vandaag hun huwelijksfoto’s komen afhalen. Huwelijksfotograaf Patrick heeft met de foto’s van hun voorkeur een digitaal huwelijksalbum ontworpen. Ieder album is uniek en wordt op uw aanwijzen samengesteld. U heeft niet alleen de mogelijkheid om uw beste trouwfoto’s uit kiezen, u kan ook nog eens uw favoriete afwerking(en) kiezen. Dieter en Sophie’s voorkeur gaat uit naar kleur en zwartwit foto’s. De gepersonaliseerde huwelijksfotografie van Patrick wordt  tot ver over de landsgrenzen gewaardeerd. U als bruidspaar staat centraal bij de creatie van uw trouwboek.
© Fotograaf Patrick De Clercq/huwelijksreportage

huwelijksfotografie001


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 22 juli 2010 om 19:44 in de categorie Huwelijk. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie