Huwelijksbedanking van Wim en Sabrina

17 juli 2010

Tien jaar later…

Wim en Sabrina zijn reeds 10 jaar getrouwd voor de wet. Sabrina droomde van een romantisch huwelijk in de kerk met alles erop en eraan. Vandaag was het dan eindelijk zo ver. De twee kindjes Tommy en Dieuwke schitterden als bruidskindjes.

Huwelijksfotograaf Patrick De Clercq uit Deerlijk opteerde voor een schitterende locatie midden de natuur, romantiek in zijn puurste vorm.

Het koppel koos uit de collectie huwelijksbedankingen een ontwerp met 3 verschillende foto’s. Op de grote foto schittert de volledige familie, op de twee andere staat het gelukkige bruidspaar duidelijk te genieten van de mooiste dag van hun leven… De huwelijksreportage zal in dezelfde stijl en sfeer afgewerkt worden. ©Fotograaf Patrick De Clercq/huwelijksreportage

huwelijksbedanking


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 17 juli 2010 om 18:01 in de categorie Huwelijk. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie