Schone slaper…

10 juli 2010

babyfoto001Fotomontage met babyfoto’s

Pasgeboren babys staan met stip bovenaan het favoriete lijstje van Ludwine (mijn vrouw en  studio-assistent) en Patrick.  Iedere keer opnieuw slaagt zij erin deze kleine wezentjes op hun gemak te stellen en op een onnavolgbare manier te doen poseren voor de camera van babyfotograaf Patrick.

Lander was bij de opname in onze fotostudio juist 15 dagen oud. Dit kleine wondertje toverde de schattigste glimlach op zijn gezicht tijdens zijn babyreportage. Dit dankzij de goede zorgen van de beide ouders en oma.

Bij het uitkiezen van uw favoriete babyfoto’s wordt “live” de opmaak van uw digitale fotomontage gerealiseerd. U kan alles volgen op een groot scherm. Op deze manier kan u in alle rust het resultaat beoordelen en goedkeuren. Deze unieke werkwijze heeft u 100% garantie van de kwaliteit en afwerking van uw babymontage. ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 10 juli 2010 om 17:15 in de categorie Newborn. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie