Gezinsfotografie

9 juli 2010

Met z’n allen naar het vogeltje kijken…

Bovenstaand citaat klinkt oubollig, maar familiefotografie is terug in. Steeds meer gezinnen nemen even tijd voor een fotoshoot met fotograaf Patrick. “Fun en interactie” zijn de sleutelwoorden voor de  hedendaagse gezinsfotografie. Samen met uw gezin worden verschillende sets opgebouwd. Uit de verschillende composities kiest u, uw favoriete gezinsfoto(s).  Veelal wordt geopteerd voor een vergroting. Een schitterend aandachtspunt in uw interieur. Een familieportret van fotograaf Patrick plaatst uw gezin letterlijk “in the picture”. De overige foto’s staan mooi in de verschillende familieportfolio’s.  U kan kiezen uit verschillende uitvoeringen en afwerkingen. ©Fotograaf Patrick De Clercq/familiefotografie

familiefotografie01


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 9 juli 2010 om 18:47 in de categorie Familie/Gezin. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie