Babytjes worden groot…

15 juni 2010

Geboortekaartje met foto anno 2008

Het is de tweede maal dat de familie Verleyen-Van Eeckhout een beroep doet op babyfotograaf Patrick voor een geboortekaartje met foto.  Twee jaar geleden fotografeerde Patrick grote broer Mathis bij de zwangere buik van zijn mama Stefanie. Bij de geboorte van zijn kleine broertje Thomas, fotografeerde Patrick in de materniteit van Waregem de babyfoto’s van de kleine spruit voor het geboortekaartje. De ouders opteerden toen voor een afwerking in sepia.

geboortekaartje met foto van Thomas

Anno 2010, bewonder vooral de gelijkenissen

De ouders opteerden opnieuw voor een drieluik geboortekaartje. Maar nu waren de 2 broertjes de sterren van de studiovloer en werd geopteerd voor een uitvoering in kleur. Laurens is niet zo fel verandert maar de gelijkenis van Thomas met zijn eerste babyfoto van 2 jaar geleden is toch frapperend. Deze 2 sloebers hebben zich kostelijk geamuseerd tijdens de opnamen. Rollen en bollen op de studioset, een halve ronde van Frankrijk op de fiets, enkele gedurfde turnoefeningen… Pas geboren Laurens mag zich gelukkig prijzen met zijn 2 fantastische broers. We wensen hen enorm veel geluk en plezier toe in de toekomst… ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

geboortekaartje met foto van Laurens


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 15 juni 2010 om 19:46 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie