Drieluik geboortekaartje

10 juni 2010

Met kinderfoto’s van grote broer…

Een super leuke kindershoot in onze fotostudio met Wout in de vorm van zijn leven. Patrick’s kinderfotografie in functie van een geboortekaartje wordt bij onze klanten enorm gesmaakt. Bij het eerste kennismakingsgesprek of bij aanvang van de studiosessie worden de krijtlijnen uitgezet. Dit maakt duidelijk, welk concept en soort geboortekaartje met foto, u als klant voor ogen hebt. Kinderen zijn dikwijls onvoorspelbaar, daarom laten we ook steeds ruimte om de originele ideeën bij te sturen tijdens en na de sessie.
Bij een volgende afspraak worden de kinderfoto’s van uw ukkepuk gewikt en gewogen. Daarna volgt de ontwerpfase, met uw favoriete foto’s. Na samenspraak komt u samen met fotograaf Patrick tot een definitief resultaat. Eén maand voor uw vermoedelijke bevallingsdatum ligt uw geboortekaartje klaar. Een eenvoudig telefoontje volstaat om de afwerking van uw kaartje te starten. Neem in ieder geval tijdig contact op voor uw geboortekaartje met foto met Patrick. ©Fotograaf Patrick/geboortekaartjes met foto

geboortekaartje met foto Wout

Promotie doopsuiker, spaar 5%…

Uw geboortekaartjes afstellen op de doopsuikercreatie van uw keuze is een makkie dankzij onze samenwerking met doopsuiker Exclusief. U kiest eerst uw geboortekaartje, daarna kiest u bij doopsuiker Exclusief de bijpassende doopsuikers. Dit kan natuurlijk ook andersom.
Momenteel kan u genieten van 5% korting op de complete doopsuikercollectie. Voorwaarde u besteld uw doopsuiker en geboortekaartjes met foto bij Patrick of doopsuiker Exclusief. Samen maken we een afspraak waar u alles wil komen ophalen, ofwel bij Patrick in Deerlijk of bij Exclusief. Hierbij enkele sfeerbeelden uit de doopsuikercreatie van de familie Vansteenkiste-Pombereu. ©Fotograaf Patrick De Clercq/doopsuiker

doopsuiker wout 01doopsuiker Wout 02doopsuiker Wout 03doopsuiker Wout 04


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 10 juni 2010 om 20:08 in de categorie Geboortekaartjes, Geboortesuiker. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie