De eerste babyfoto’s van Jules

7 juni 2010

Pasgeboren, 12 dagen oud…

Dagelijks krijgen we de vraag wat is nu de ideale leeftijd voor het fotograferen van pasgeboren babytjes. Iedere leeftijdsfase in het leven van uw babytje is de moeite waard om te fotograferen. Wenst u het pasgeboren gevoel terug te vinden in de babyfoto’s van uw oogappel dan luidt ons advies, reserveer zo snel mogelijk een babyshoot na de geboorte.

Jules rustig ingedommeld, in de geborgen handen van zijn fiere papa. Jammer dat je het gezicht van Mattias (de papa) niet kan zien, hij was apetrots op zijn zoontje. Gelukkig heeft hij geen pipi heeft gedaan vertelde hij op het einde van de babyreportage… Bij het opruimen van de fotoset constateerden we toch de resten van een lekje, maar dit hebben we natuurlijk niet aan de papa verteld.

babyfoto Jules

Onze passie, babyfotografie

Steeds opnieuw is babyfotograaf Patrick, samen met zijn vrouw Ludwine, op zoek naar nieuwe invalshoeken voor zijn babyfotografie. Babyfoto’s met een groot wowgevoel creëren is onze missie. Babyfotografie waar u jaren later nog met veel tederheid zal naar terug zien. Tijdloze babyportretten die onze minimodellen later met trots kunnen tonen aan hun kinderen en dan maar pochen, dat waren nog eens tijden… ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie

babyfoto Jules in mand


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op maandag 7 juni 2010 om 19:26 in de categorie Newborn. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie