Amalia’s geboortekaartje

5 juni 2010

Met kinderfoto’s van grote broer…

Een dikke duim voor Joran.  Hij speelt de hoofdrol op het geboortekaartje met foto van zijn kleine zus Amalia. De familie Verplaetse-Decoutere koos voor een drieluik. Op het eerste luik poseert Joran fier bij de zwangere buik van zijn mama. Het tweede luik werd voorbehouden voor de tekst.  Op het derde luik van het geboortekaartje zien we een kinderfoto van Joran die de muzikale toer op gaat. Hieronder het geboortekaartje  met foto van Amalia volledig opengevouwen.

geboortekaartje met foto Amalia

Genormaliseerde zending

Het drieluik wordt op een specifieke manier geplooid. Opgevouwen past dit geboortekaartje in een standaard envelop. Zo hoeft u slechts 1 priorzegel te kleven. Het kaartje wordt finaal afgewerkt met een matte of glanzende vernis naar uw keuze. Hieronder het opgevouwen geboortekaartje met foto van Amalia. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto.

geboortekaartje met foto toe


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 5 juni 2010 om 17:29 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie