Kinderfotografie voor vaderdag

1 juni 2010

Groepsfoto met broers en zus…

Onze vaderdagpromotie was een schot in de roos. Alle gaatjes in onze studio-agenda, tot en met vaderdag, zijn volledig volboekt met kinder en babyshoots. Vele mama’s hebben van dit uitzonderlijk aanbod geprofiteerd om hun kindjes te laten fotograferen bij kinderfotograaf Patrick. De jongste baby was net geen 7 dagen oud, binnenkort meer hier over.

Vanaf 2 tot 3 kinderen werd vaak geopteerd voor een leuke groepsfoto. Zeg nu zelf, wat kan uw interieur mooier opfleuren dan een groepsfoto van uw lieve schatjes? Kinderfoto’s zijn leuk om te geven en nog plezanter om te krijgen. Vraag het maar aan de papa’s op vaderdag…
┬ęFotograaf Patrick De Clercq/kinderfotografie

kinderfotografie_groepsfoto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 1 juni 2010 om 20:13 in de categorie Familie/Gezin, Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie