Sander stelt zijn broertje voor…

29 mei 2010

Op de voorzijde kinderfotografie

Arne de jongste telg van de familie Deleersnyder-Vanluchene werd donderdag 27 mei geboren. Grote broer Sander had het echt naar zijn zin tijdens de fotoshoot in onze fotostudio. Kurt en Lut de kersverse ouders opteerden voor een fotokaart met op de voorzijde de mooiste kinderfoto’s uit de studioreportage van hun oudste zoontje. Het geboortekaartje met foto werd afgewerkt in de kleuren van het T-shirt van Sander.

01arne_recto-kopie

Versozijde tekst

Bij dit type van geboortekaartje kan de tekst op de ommezijde van het kaartje gedrukt worden. Hierbij worden dezelfde kleuren aangehouden als op de voorzijde. Verschillende tekstversies zijn mogelijk, met of zonder babyborrel, versie in een andere taal enz. ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 29 mei 2010 om 08:37 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie