Wij zijn oma en opa geworden…

26 mei 2010

Een onbeschrijfelijk gevoel

Vandaag 26 mei 2010 zijn Ludwine en ik de trotse oma en opa geworden van Jules. Enkele dagen voor de vermoedelijke bevallingsdatum kwam Jules deze namiddag omstreeks 16u20 ter wereld. Sarah en Mattias de mama en papa kozen natuurlijk voor een geboortekaartje met foto. Met tranen in de ogen heb ik de eerste babyfoto’s van ons eerste kleinkind gefotografeerd. Het afwerken en afdrukken van de geboortekaartjes gebeurt met horten en stoten… Onze telefoon staat roodgloeiend met felicitaties van vrienden en kennissen. Hierbij alvast een exemplaar van de voorzijde van het geboortekaartje van Jules. ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto.

geboortekaartje met foto Jules


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 26 mei 2010 om 22:55 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Wij zijn oma en opa geworden…”

  1. Moe en Pa schreef:

    Proficiat en draag er zorg voor. Wij delen in de euforie want Jules is ons eerste achterkleinkind.
    Dat wij dat nog mogen meemaken is voor ons een punt.
    Dus alles komt goed.

    groetjes Moe en Pa (overgrootouders)


Schrijf een reactie