Eerste communie van mijn petekind

22 mei 2010

Eindelijk de grote dag…

Niels mijn petekind leefde er reeds een paar weken hard naar toe, zijn eerste communie.  Een beetje zenuwachtig bij het begin van de viering, maar na de eerste voorleesbeurt ebde alle spanning weg.  Een mooie viering met de kinderen in de hoofdrol, zoals het hoort op een communieviering. Tijdens de homilie ging de priester in dialoog met de eerste communicantjes, wat natuurlijk een aantal hilarische antwoorden ontlokte bij de kinderen.  Peter Patrick heeft met volle teugen genoten en kijkt al vol verwachting uit naar het communiefeest van zijn oogappel.

De keuze van Niels..

Niels koos voor de vouwkaartjes om te geven aan vriendjes en familie. Hijzelf mocht zijn favoriete communiefoto’s uitkiezen. Peter Patrick keek toe en zag dat het goed was. Nog een dikke proficiat Niels!! ©Fotograaf Patrick De Clercq/communiekaartjes

communiefoto_niels


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 22 mei 2010 om 12:45 in de categorie Communie/Lentefeest. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie