Doopsuiker en suikerbonen

21 mei 2010

Doopsuikercreaties op maat

Een paar jaar geleden besloot fotograaf Patrick een verregaande  samenwerking aan te gaan met  doopsuikerspeciaalzaak Exclusief. Samen zoeken we naar de juiste combinatie van uw suikerboontjes en geboortekaartjes met foto. De kleurencombinaties van uw doopsuikergadget en suikerbonen, het gebruikte lettertype en de afwerking vormen een perfecte match met uw geboortekaartje. De jarenlange ervaring van doopsuiker Exclusief en babyfotograaf Patrick vormen uw garantie voor een origineel en tot in de puntjes afgewerkt geboortefeest.

_z7c9282_z7c9284

Promotie geboortesuiker

Bestel bij fotograaf Patrick uw geboortekaartjes met foto en krijg 5% korting op uw doopsuiker. Iedere maand worden er nieuwigheden geintroduceerd. De bestaande doopsuikercollectie wordt continu aangepast met nieuwe kleuren, motiefjes, afwerkingen enz.  De tendensen in doopsuikerland worden op de voet gevolgd. Babyfotografie en doopsuiker zijn onze passies, die we graag met u delen. ©Fotograaf Patrick De Clercq/doopsuiker

_z7c9290_z7c9288


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 21 mei 2010 om 19:04 in de categorie Geboortesuiker. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie