Communiefotografie 2010

19 mei 2010

Het communieseizoen loopt op zijn einde

Deze week worden de laatste communiefoto’s afgewerkt.  Communiefotograaf Patrick kan terugblikken op een heleboel onvergetelijke communieshoots.  Tijd voor een korte nabeschouwing.

Tendensen binnen de communiefoto’s

Het leeuwendeel van de communiereportages dit jaar waren studioshoots.  In meer dan 75% werd geopteerd voor 2 verschillende communiekaartjes. Het favoriete ontwerp wordt voorbehouden voor de familie. Een eenvoudiger communiekaartje ruilt de communicant met zijn vriendjes. Uitnodigingen voor het communiefeest en diverse fotomenu’s voor de feesttafel zitten duidelijk in de lift. Een laatste vaststelling, onze eerste en plechtige communicanten komen van steeds verder.  ©Fotograaf Patrick De Clercq/communiefotografie

jill_vk


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 19 mei 2010 om 19:26 in de categorie Communie/Lentefeest. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie