Huwelijksbedanking van Leen en Steven

15 mei 2010

Eindelijk mooi weer…

Leen en Steven hadden voor 2 verschillende buitenlocaties gekozen. De weergoden waren ons goed gezind vandaag. Op de eerste locatie, in een Engelse privétuin, konden we ons uitleven onder een mooie gesluierde zon. Romantische huwelijksfotografie op zijn best. Voor de tweede locatie verplaatste huwelijksfotograaf Patrick zich naar het kunstenaarsdorp Kwaremont, op een steenworp van het ouderlijke huis van Leen. Actiefoto’s in een schitterend lentedecor met in de hoofdrol een super verliefd bruidspaar.

huwelijksbedanking leen en steven
Vanavond ontvangen alle genodigden een stijlvolle huwelijksbedanking, met een opname uit de eerste locatieshoot. Voor de ouders werd een portfolio voorzien met 6 verschillende huwelijksfoto’s, gepresenteerd in een luxe vitrinekist.
©Fotograaf Patrick De Clercq/huwelijksreportage


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 15 mei 2010 om 17:36 in de categorie Huwelijk, Varia. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Huwelijksbedanking van Leen en Steven”

  1. Steven en Leen Cossement - Van der Gheynst schreef:

    Beste Patrick,

    We willen je nog eens bedanken voor zaterdag! Het was een aangenaam samenwerken met je!!! Wij kijken alvast uit naar de huwelijksfoto’s!!!

    Groeten,

    Steven en Leen


Schrijf een reactie