Zwangerschapsfotografie

13 mei 2010

Hou de herinnering vast…

Een zwangerschap is een mijlpaal in het leven van iedere vrouw. Een belangrijke periode in uw leven, waarin u zich op ten top vrouw voelt. Samen met uw partner beleeft u de komst van nieuw leven op een zeer intense en intieme manier. De zwangerschapsfotografie van fotograaf Patrick houdt de herinnering aan deze periode vast.  Pas zwanger of hoogzwanger of misschien er net tussenin, maak een afspraak, wanneer u zich er klaar voor voelt. U kan opteren voor een studioshoot of een locatieshoot. Meer voorbeelden kan u vinden op de website.

Zwangerschapsfotografie in uw interieur

U kan kiezen voor een eenvoudige portfolio, deze kan u discreet tentoonstellen in uw leefruimte. Hoogwaardige canvasprints momenteel de nieuwe lifestyle trend, eisen een prominentere rol in uw huis of slaapkamer op. Digitale montages waarbij verschillende zwangerschapsfoto’s gecombineerd worden staan altijd leuk op een kast of sitetable. Het grote voordeel van een zwangerschapsmontage, uw keuze hoeft zich niet te beperken tot één foto. Op de website vindt u prijzen en antwoorden op veelgestelde vragen. ©Fotograaf Patrick De Clercq/zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie_montage


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 13 mei 2010 om 14:26 in de categorie Varia, zwangerschap. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie