Ideaal vaderdaggeschenk…

12 mei 2010

Uw man houdt van kinderfotografie

Beste mama’s, iedere papa is dol op de foto’s van zijn kroost.  Speciaal voor vaderdag doen wij alle jonge mama’s een uitzonderlijk aanbod.  Wij bieden u een gratis fotoshoot aan, met uw kind(eren) in de hoofdrol.  Normaal bedraagt de opnamerpijs 50,00 euro.  Maak een reservatie via onze promotiepagina en de opname van uw kind(eren) is volledig gratis en dit zonder verdere aankoopverplichtingen.

Onze uniek werkwijze

  • Geniet met volle teugen van de reactie van uw kinderen tijdens de fotoshoot.
  • Bij onze volgende afspraak kiest u de mooiste foto’s op een groot scherm.
  • Enkel de bestelde foto’s zijn te betalen, de opname t.w.v. 50,00 euro is gratis.
  • Verschillende afwerkmogelijkheden; kleur, witzwart, sepia, foto op doek of blok enz.
  • Enkele dagen later kan u de afgewerkte foto’s ophalen.

Ontdek onze baby- en kinderfotografie op onze website

Mama overtuig uzelf en neem rustig de tijd om onze website www.fotografiepatrick.be te bezoeken. Surf naar de rubriek portfolio en laat u onderdompelen in de wonderlijke wereld van onze baby- en kinderfotografie.

mont_femke

Hoe kan u profiteren van deze unieke vaderdagpromotie?

Reserveer voor 31 mei 2010 bij ons in de winkel of bel 056 70 17 89.  Babyfotograaf Patrick en zijn team zien er naar uit, u samen met uw kind(eren) te ontmoeten in onze fotostudio. © Fotograaf Patrick De Clercq/vaderdagpromotie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 12 mei 2010 om 18:36 in de categorie Nieuws, Promoties. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie