In alle eenvoud

6 mei 2010

Geboortekaartje in zwart-wit

Het is reeds een tijdje geleden dat we een geboortekaartje met foto volledig in grijstonen hebben afgewerkt. De familie Joye – Debaere wist vanaf het eerste kennismaking gesprek dat het ontwerp deze kant zou opgaan. Babyfotograaf Patrick volgde hun richtlijnen vrij strikt op, met onderstaand geboortekaartje als resultaat.

alejandra

Zwangerschapsfotografie gecombineerd met babyfotografie

Oudere zus Aïsha en mama hebben genoten van de zwangerschapsreportage in onze studio. Samen kozen ze hun favoriete zwangerschapsfoto voor op het geboortekaartje van kleine zus Alejandra. De overige babyfoto’s werden genomen in de nieuwe materniteit van de campus AZ Groeninge in de Kennedylaan te Kortrijk. Prachtige kamers met mooi invallend natuurlijk licht. Een hele opluchting voor babyfotograaf Patrick. © Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 6 mei 2010 om 20:14 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie