Uitwuiven van de winter

18 april 2010

Zot van mutsen…

Ik beken ik heb een zwak voor mutsjes.  Tijdens de korte lunchpauze van haar broertje Nathan poseerde grote zus Emma met volle overtuiging met haar al te gekke wintermuts. Kinderfotografie in al zijn eenvoud – een schat van een model met een eenvoudig mooi licht…  Kinderfotograaf Patrick laat kinderen graag zichzelf zijn.  Ludwine zijn vrouw entertaint de kinderen op een schitterende manier. Deze manier van fotograferen garandeert een ongedwongen, natuurlijke uitstraling bij al zijn kinderfotografie.
©Fotograaf Patrick De Clercq/kinderfotografie

_z7c0146_z7c0120


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zondag 18 april 2010 om 16:55 in de categorie Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie