Een zusje voor Jonah

1 april 2010

Een kleurrijke start

Jonah was niet weinig trots toen hij poseerde voor de lens van kinderfotograaf Patrick met zijn nieuwe T-shirt. Hij had de mond vol over zijn kleine broertje Ode, die weldra zou geboren worden.

Na de fotoshoot koos de familie Brouckaert-Van Damme de mooiste kinderfoto’s van hun oudste zoontje uit. Met hun selectie ontwierp Patrick dit leuke drieluik geboortekaartje. De kleuren werden volledig afgestemd op het T-shirt van Jonas.

Supersnelle levering van uw geboortekaartjes

Tijdens de week worden alle geboortekaartjes met foto geleverd binnen de 24u na uw bevalling. U kiest voor een geboortekaartje met uw oudere zoontje of dochtertje in de hoofdrol, dan hoeft u enkel nog de ontbrekende gegevens via telefoon of sms door te geven. Enkele uren nadien kan u de afgewerkte kaartjes komen afhalen! ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

geboortekaartje met foto ode


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 1 april 2010 om 19:20 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie