Drummen op het einde van de maand…

31 maart 2010

Een broertje voor Rune en Jarne

Fam. Dendoncker-Parmentier koos reeds voor de 3de maal voor een geboortekaartje met foto van fotograaf Patrick. Enkele weken geleden werden de kinderfoto’s van de 2 oudste broertjes gerealiseerd in de fotostudio van Patrick. Het opzet was beide broertjes samen in het rode zeteltje te fotograferen. Na een korte aanloopperiode was het dan zo ver. Dankzij de volgehouden inspanningen van Ludwine, wilden beide broers samen met hun knuffel op de groepsfoto.

Bij kleine kinderen blijft het altijd een dubbeltje op zijn kant als ze met hun pasgeboren broertje of zusje op de foto moeten. Er werd geopteerd om de kleine Siebe apart te fotograferen in de materniteit. Deze manier van werken heeft een hoger gegarandeerd percentage van slagen. ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

geboortekaartje met foto Siebe


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 31 maart 2010 om 17:33 in de categorie Geboortekaartjes, Varia. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie