Flappie vervangt de ooievaar

30 maart 2010

Misschien kan ons konijntje op de foto?

Wat plaatsen we de op de voorzijde van ons geboortekaartje met foto? Misschien zou Flappie deze taak wel op zich willen nemen, opperde papa…

Enkele weken voor de bevalling werd er een fotoshoot voor het dwergkonijn van de familie Verhelst-Ramoudt gereserveerd. Babyfotografie vergt veel geduld en inzicht, met dezelfde instelling werd de fotoshoot van Flappie opgezet. Verse wortelen, de studio op de ideale temperatuur brengen, meer was er niet nodig om het Flappie naar zijn zin te maken. Het moet gezegd, het konijntje trok zich van de hele opzet weinig of niks aan. Het groene loof van de worteltjes was duidelijk zijn favoriete snack.

Zelf zo’n idee, contacteer babyfotograaf Patrick, samen met u realiseert hij uw droomideeën! © Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

02lukas_web


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 30 maart 2010 om 19:42 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie