Laura’s geboortekaartje

27 maart 2010

Uw pasgeboren baby in de spotlights…voorzijde geboortekaartje met foto

Een dubbele kaart met op de voorzijde een schattige babyfoto van uw kersverse baby. Dit geboortekaartje wordt gepersonaliseerd in het lettertype en kleur van uw keuze.

Alle tekst bevindt zich binnenin het geboortekaartje. U kan gerust opteren voor meerdere tekstversies, bv. een versie met en een zonder geboortereceptie. Verschillende formaten, zowel vierkant als rechthoekig en diverse afwerkingen behoren tot de mogelijkheden.

Deze eerste opnamen van uw baby gebeuren in de kraamafdeling van het ziekenhuis waar u bevalt.  Babyfotograaf Patrick komt na afspraak met zijn mobiele babystudio tot bij u op de kamer en verzorgt samen met zijn vrouw de eerste fotoshoot van uw baby.

Binnen de 24u zijn uw geboortekaartjes met foto verzendingsklaar. De enveloppen worden ruim op voorhand geleverd zodat u na afhaling nog enkel de geboortekaartjes op de post hoeft te doen.

achterzijdeVerrassende achterzijde…

Waarom kiest u voor een vouwkaart?  Omdat dit type van geboortekaartje perfect kan rechtstaan is de belangrijkste troef. Ruim plaats voor uw tekst te plaatsen op de binnenzijde is een extra pluspunt.

Dit inspireerde fotograaf Patrick om een kreatieve invulling te ontwerpen voor zo’n lege achterzijde. Drie extra foto’s uit de fotoshoot in de materniteit waarbij de beginletter van uw baby’s naam verweven wordt zorgen voor een klassevolle afwerking van uw kaartje.

De familie Voet-Sobrie uit Kortrijk koos voor het geboortekaartje van Laura voor een vouwkaart 15x30cm. Laura werd woensdag 24 maart in de late avond geboren. Babyfotograaf Patrick fotografeerde Laura de volgende morgen in de kraamafdeling.

Wij wensen de ouders en Laura een zorgeloze en liefdevolle levenswandel toe.

©Fotograaf Patrick/geboortekaartjes met foto.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 27 maart 2010 om 18:58 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


3 reacties op “Laura’s geboortekaartje”

  1. Ine Sobrie schreef:

    Wij zijn heel tevreden met het kaartje en krijgen alleen maar positieve commentaar! Het overstijgt volledig onze verwachtingen en die waren al heel hoog! Nogmaals bedankt! Groetjes, Ine, Lieven en Laura

  2. […] de buiten- als de binnenzijde zijn vrij invulbaar. Een voorbeeld van een paar maanden geleden, Laura’s geboortekaartje is eveneens van het type C, maar met een totaal andere […]

  3. […] realiseerden achttien maanden geleden een eerste geboortekaartje met foto voor de familie Voet-Sobrie. De voorzijde werd voorbehouden voor het pasgeboren babytje, net als […]


Schrijf een reactie