Paddestoel met witte stippen…

12 maart 2010

Hoe een idee geboren wordt…

De opdracht bestond erin, de mama met haar zwangere buik en Ine samen en apart te fotograferen.  De zwangerschapsfotografie en kinderfotografie op een leuke manier integreren in het geboortekaartje met foto.
Ine het oudste kindje van de familie Boeve-Feems was gek op onze paddestoel met witte stippen. Dit was de aanzet om een geboortekaartje met foto te ontwerpen met witte stipjes als rode draad. De knoddige Lieve Heer beestjes vullen het thema perfect aan en zorgen voor een leuk accent.

Assortie, de uitnodiging voor het doopfeestbabyborrelkaartje01

Bij het ontwerp van het babyborrelkaartje of in dit geval de uitnodiging voor het doopfeest wordt hetzelfde thema aangehouden als bij het geboortekaartje met foto.
Vaak opteren aanstaande ouders voor een apart kaartje met de gegevens voor de babyborrel. Op deze manier worden de geboortekaartjes niet overladen met een teveel aan tekst. Dit komt altijd het totale ontwerp ten goede.

Verzendservice

Voor klanten die een eindje bij ons weg wonen brengen wij graag de geboortekaartjes naar het postkantoor. Bezorg ons uw geadresseerde enveloppen terug, eventueel in de materniteit bij de fotoshoot van uw babytje. Van zodra uw geboortekaartjes klaar zijn doen wij die op de bus voor u.
Voor meer details download onze infobrochure geboortekaartjes met foto.
©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 12 maart 2010 om 19:19 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie