Nieuwe topper onder de geboortekaartjes

11 maart 2010

Een groots formaat…

Bij de ‘geboorte’ van een nieuw ontwerp van een geboortekaartje met foto, is het steeds afwachten wat de reactie zal zijn van de aantstaande ouders. We mogen nu al spreken van een nieuwe topper in ons gamma geboortekaartjes. Bij deze nieuwe langwerpige kaart van ongeveer 30cm kan zowel de voor- als achterzijde voorzien worden van tekst en babyfoto’s. Foto’s en kleuren kunnen aangepast worden naar uw wensen! Kondig de geboorte van uw babytje aan in stijl met een geboortekaartje van babyfotograaf Patrick. Alle info en prijzen kan u terugvinden op de website van fotograaf Patrick.

ralph01_rec_illus

Voorzijde geboortekaartje met foto van Ralph.

Eerste baby-opname een schot in de roos…

De familie Van Keer- Vanderschaeghe koos reeds bij het eerste kennismaking gesprek resoluut voor het nieuwe ontwerp van Patrick. Tijdens de fotoshoot in de materniteit kon Ralph maar moeilijk de gewenste pose aanhouden. Hij was pas enkele uren oud, maar stil zitten zat er niet in. Bij het uitzoeken van de babyfoto’s voor het geboortekaartje bleek dat de eerste foto meteen de beste was en weerhouden werd voor het geboortekaartje.

ralph02_ver_illus

Achterzijde geboortekaartje met foto van Ralph. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 11 maart 2010 om 20:11 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie