Huwelijksbedankingen à la carte

10 maart 2010

Ruime keuze uit verschillende lay-outs

Net als bij de geboortekaartjes met foto wordt iedere huwelijksbedanking op individuele basis ontworpen. U kan kiezen uit verschillende basis lay-outs. Deze kan u onbeperkt aanpassen naar uw eigen smaak. U organiseert uw huwelijksfeest rond een bepaald thema, kleur, dresscode… Huwelijksfotograaf Patrick De Clercq kan dit herhalen en doortrekken in uw huwelijksbedankingen op maat.
Dieter en Sophie traden in het huwelijksbootje op zaterdag 26 februari 2010. Een winderige vrijdag langs de vernieuwde boorden van de Leie in hartje Kortrijk. Het bruidspaar opteerde voor deze strakke huwelijksbedanking met het grasgroen als accentkleur. Deze kleur refereert naar het groen gebruikt in hun uitnodigingen.
Iedere genodigde op het foto’s ontving deze huwelijksbedanking. Gepresenteerd in een stijlvolle enveloppe, wordt deze fijne attentie door iedereen geapprecieerd. ©Fotograaf Patrick De Clercq/huwelijksreportages

huwelijksbedanking Dieter en Sophie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 10 maart 2010 om 19:57 in de categorie Huwelijk. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie