Aan zorgende handen geen tekort…

6 maart 2010

Een geboortekaartje met de hele familiegeboortekaartje met foto 101

De 3 grote broers en grote zus wilden maar al te graag op het geboortekaartje met foto van hun kleine zus figureren. Een kolfje naar de hand van kinderfotograaf Patrick. Na een korte discussie werden de plaatsen in de zetel ingenomen. Iedereen wilde er natuurlijk op zijn best uitzien. Want zeg nu zelf je krijgt er niet iedere dag een kleine zus bij.
Hiernaast het drieluik geboortekaartje in gesloten toestand. Zo past het kaartje perfect in een standaard envelop.

Babyfotografie in de materniteit

Op vrijdagavond omstreeks 20h00 werd de baby fotoshoot in de kraamafdeling afgewerkt. Ludwine (vrouw van fotograaf Patrick) maakte het  pasgeboren babytje klaar voor zijn eerste fotoshoot. Amilia liet het zich allemaal welgevallen en sliep bijna de volledige babyreportage. Hieronder het  geboortekaartje volledig opengevouwen. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

geboortekaartje met foto 102


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 6 maart 2010 om 18:15 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie